עבודה בעגלות בלוס אנג’לס

על לוס אנג’לס

לוס אנג’לס, בירת החוף המערבי של ארצות הברית ומעל הכל בית החרושת הגדול בעולם לתרבות פופולארית וקולנוע.

אי אפשר שלא לחוש באווירה הנוצצת רווית הזוהר, אבק הכוכבים והתהילה, בסיור זריז בעיר תוכלו להתרשם משכונות יוקרה ואזורי קניות מהיקרים בעולם, שהם למעשה “מגרש המשחקים” של כוכבי הוליווד המפורסמים.

כולנו שמענו על מקומות כמו סנטה מוניקה, הרודאו דרייב, מאליבו, בברלי הילס אבל חכו שתראו אותם, זה ממש החלום האמריקאי!

התיירות הינו מקור ההכנסה העיקרי בלוס אנג'לס, מלבד אורלנדו, לוס אנג'לס היא העיר עם מספר אתרי השעשועים והבידור הגדול ביותר בארה”ב.

המוני התיירים הפוקדים את המקום מידי שנה נהנים מפארקים אתרי שעושועים, חופי ים יפים וצפייה בהרים המושלגים בחודשי החורף, בנוסף, לוס אנג'לס מהווה גם נקודת מוצא מצוינת לטיולים בפארקים לאומיים הרבים שבקליפורניה.

השילוב של הכלכלה העמידה התיירות והמגוון הרחב של האטרקציות הקולנועיות הפך את ל.א למוקד פופולרי מאוד לעבודה בחו"ל ובארצות הברית בפרט.

 

לעוד מידע על עבודה בארצות הברית בעגלות לחצו כאן

לטס דו יט – עבודה בחו"ל ובעגלות 

על החברה

  • חברה איכותית ומצליחה, בתחום כ-4 שנים
    ממוקמים כחצי שעה מאל-איי וכמה דקות מדיסנילנד.
  • החברה משקיעה בטריינים והדרכה לאורך כל הדרך
  • מעניקה תנאים מעולים למתאימים כמו דירות מעוצבות ומאובזרות, קרוב לעבודה וגם לים.
    המשרה מתאימה מאוד לחבר’ה בוגרים, שבאים לעבוד, פחות ערבי חברה וארוחות שישי, אלא יותר עבודה קשה ותגמולים מעולים.
  • בנוסף לעגלות המסורתיות אנחנו ב-"לטס דו יט – עבודה בחו"ל" מציעים הזדמנות לחבר'ה המתאימים לעבוד בחניות קוסמטיקה הנחשקות ביותר שכוללים חדרי טיפולים ברמות הכי גבוהות

מיקומים:

החנויות ממקומות ב -Cerritos mall

 

מוצרים:

Orogold

 

דיור:

קומפלקס מגורים מפנק קרוב לים אשר כולל גם בריכה, חדר כושר וחניה. הדירה מאובזרת ומרוהטת בצורה הכי נעימה וחמה עם אינטרנט מהיר, טלוויזיה וכל שאר הפינוקים. מעבר לכך לכל דירה יש לפחות רכב אחד שמשמש לעבודה ולשעות הפנאי ככה שתמיד תוכלו להתנייד ובנוסף המגורים 5 דק’ מהקניון בו תעבדו.

Orogold

טופס למעסיקים

דילוג לתוכן